torstai 5. helmikuuta 2009

Juustoinen kebab-juuresvuoka

Jääkaappin oli päässyt kertymään juurespusseista "jämiä" joten yhdistin ne tähän kebeb-vuokaan. Luotin siihen, että kebab-liha on sen verran maustettua, että en maustanut tätä ruokaa muulla kuin juustoraasteella. Kolmen juuston kerma tuo myös mukavasti makua.



JUUSTOINEN KEBAB-JUURESVUOKA

1 bataatti
5 perunaa
2 porkkanaa
puolikas kukkakaali
1 pss (300 g) kebab-lastuja (Portin)
1 prk Valion kolmen juuston kermaa
n. 2 dl punaista Emmental-raastetta

Pese, kuori ja pilko juurekset ja lado ne uunivuokaan. Lisää vuokaan kebab-lastut ja juustoraaste ja sekoittele ainekset keskenään. Kaada vuokaan lopuksi kerma. Paista 225 asteessa n. 1 h tai kunnes kerma on kuplahtanut pintaan ja juurekset ovat kypsiä. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Ei kommentteja: