sunnuntai 2. syyskuuta 2007

Nachoja ja kanaa

Syysillat kylmenevät, mutta keittiössä lämmittää!

Tässä ruoka joka ei odota syöjäänsä, vaan toisinpäin. Eli parhainta juuri uunista otettuna. Jos syöjiä on enemmän, lisää aineksien määrää ja tee tämä uunipellille. Nyt kun herkuteltiin kahdestaan, piirasvuoka käy tähän tarkoitukseen mainiosti.


Nachoja ja kanaa


Vajaa 200 g Naturel Nachoja
300 g hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
1 punainen paprika (kokeile myös maissia, punasipulia yms.)
3-5 rkl taco mausteseosta
n. 1/2 dl vettä
vajaa 1/2 prk medium salsaa
vajaa 1/2 prk juustokastiketta
n. 1 1/2 dl punaista Emmental-raastetta

Ruskista huoneenlämpöiset broilerinsuikaleet pannulla, lisää joukkoon viipaloitu paprika. Lisää joukkoon vesi, taco-mausteseos ja salsa. Anna kiehahtaa hetki.
Levitä nachot vuokaan, lisää päälle tasaisesti kanaseos. Annostele juustokastiketta kanojen päälle ja ripottele viimeisen päälle juustoraaste.
Paista 225 asteessa n. 10-15 minuuttia tai kun pinta saa hiukan väriä. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa. Ruokajuomaksi käy mainioisti olut tai punaviini.

Ei kommentteja: