lauantai 29. syyskuuta 2007

Feta-kinkkukiusaus

Tämä kiusaus on tehty samaan tyyliin kuin pehmeä perunalaatikko ja kermainen kanavuoka. Eli hyvä perusohje, jota voi muunnella mieltymyksiensä mukaan.




Feta-kinkkuki
usaus

n. 1 kg perunoita (kiinteä lajike)
250 g kinkkua (esim. saunapalvi)
200 g fetaa
2,5 dl ruokakermaa
1/2 lihaliemikuutio
paprikajauhetta
persiljaa
mustapippuria
(valkosipulia)


Kuori ja pilko perunat. Kuutioi kinkku ja sekoittele perunaviipaleiden kanssa. Lisää vuokaan murusteltu feta ja saksi joukkoon myös persiljaa.
Lämmitä ruokakerma pannulla, sulata joukkoon puolikas lihaliemikuutio ja muut mausteet. Kaada maustettu kerma vuokaan tasaisesti.

Paista 200 asteessa n. 1 tunti tai kunnes perunat ovat pehmeitä.

Ei kommentteja: