sunnuntai 16. syyskuuta 2007

Jauheliha-juustorulla

Kauppaan oli tullut uusia Creme Bonjourin tuorejuustoja "Heaven" ja "Hell". Kokeilin noista tuota tulista versiota. Paketista voisi päätellä, että juusto on tulisempaakin tavaraa, mutta ainakin jauhelihan seassa lopputulos oli aika mieto, mutta siltikin hyvä.




Täytteenä tuorejuustoa, fetaa ja persiljaa.



Jauheliha-Juustorulla


700 g nauta-sikajauhelihaa
1 dl couscousta
1 dl kiehuvaa vettä
3 rkl sipulijauhetta
suolaa
jauhelihamaustetta
paprikajauhetta
mustapippuria
yrttiseosta

fetajuustoa
100 g Creme Bonjour-tuorejuustoa
persiljaa

Ota jauhelihan huoneenlämpöön n. 1 tunti ennen valmistamista. Laita couscous kulhon pohjalle, lisää päälle vesi ja anna turvota muutama minuutti. Mausta couscous mieleisilläsi mausteilla ja suolalla. Lisää joukkoon jauheliha ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Levitä jauheliha leivinpaperin päälle tasaisesti. Sivele pinalle tuorejuusto, murustele feta ja silppua persilja. Kääri jauhelihan tiukalle rullalle kääretortun tapaan. Paista uunissa 200-225 asteessa n. 30 minuuttia. Tarjoile vaikkapa kermaperunoiden kera.

Ei kommentteja: