sunnuntai 27. tammikuuta 2008

Insalata Mozzarella

Kauneus & Terveys-lehdessä Torino mainostaa tummaa proteiinipastaa ovelasti seuraavan salaattiohjeen "varjolla". Mainoslause kuuluu näin:

"Ystäväsi luulee nauttivansa Insalata Mozzarellaa. Todellisuudessa sinä tarjoat RUNSASKUITUISEN terveysaterian, joka osana terveellistä ruokavaliota pitää olon kylläisenä, verensokerin tasaisena, vatsan vireänä ja koko kehon tyytyväisenä. AIKA OVELAA."

No, meikeläiseen osui ja upposi, joten tässäpä ohje.



Insalata Mozzarella (4:lle)

1 1/2 l vettä
3 dl Torino Special Tumma Proteiini -pastaa

Marinadi:
2 rkl Kultasula-rypsiöljyä
1 rkl balsamiviinietikkaa
2 rkl appelsiinimehua
1/2 - 1 tl suolaa
1 tl sokeria
1/2 - 1 tl rouhittua mustapippuria
1 valkosipulin kynsi
1/2 dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna

200 g mozzarellaa
200 g kirsikkatomaatteja
tammenlehvä- tai jääsalaattia


1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin.
2. Sekoita marinadin aineet keskenään ja lisää pastan joukkoon. Anna marinoitua kylmässä pari tuntia.
3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi ja kirsikkatomaatit puoliksi. Vuoraa laakea tarjoiluastia revityllä salaatilla. Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit. Koristele basilikan lehdillä.

Ei kommentteja: