perjantai 31. elokuuta 2007

Kahden juuston jauheliharullat

Alkuperäinen ohje Lintu-75:lta. Nämä oli ihanan juustoisia ja maistuvia "rullia", varsinkin cheddarin maku tuli hyvin esiin ja tuorejuusto antoi ruoalle mehevyyttä.



Kahden juuston jauheliharullat

700 g nauta-sikajauhelihaa
1 dl couscousta
1 dl vettä
1 1/2 dl sipulikuutioita
jauhelihamaustetta
mustapippuria
chilimursketta
yrttisekoitusta

täytteeksi:
200g pippurituorejuustoa (esim. valkosipulituorejuusto voisi käydä myös hyvin)
1 pkt cheddar-viipaleita (8 viipaleen paketti)

Mittaa kulhoon 1 dl couscousta ja kaada päälle 1 dl kiehuvaa vettä, sekoita ja anna turvota hetkinen. Lisää joukkoon sipulikuutiot ja muut mausteet. Lisää viimeisenä jauheliha ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Taputtele jauhelihasta suorakulmion muotoinen levy pöydälle. Levitä levyn päälle tuorejuusto tasaisesti ja tämän jälkeen cheddar-viipaleet kahteen riviin. Kääri jauheliha rullalle kääretortun tavoin, paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.



Ei kommentteja: