Nämä riisisuklaaherkut ovat meillä perinteisesti vappukarkkeja. Suurin homma näissä on karkkien annosteleminen vuokiin, muutoin ovat varsin nopeita ja helppoja tehdä. (Varoitus: näihin tulee himo!)
RIISIMUROKARKIT
130 g kookosrasvaa
2,5 dl tomusokeria
1 dl tummaa kaakaojauhetta
n. 8 dl riisimuroja
Sulata kookosrasva ja anna jäähtyä hetken aikaa. Sekoita lusikalla tomusokeri ja kaakaojauhe keskenään, lisää joukkoon kookosrasva ja sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi riisimurot, sekoita ja annostele pieniin vuokiin. Anna karkkien jähmettyä jääkaapissa muutama tunti, karkit säilyvät hyvinä kylmässä useamman päivän.
tiistai 5. toukokuuta 2009
Riisimurokarkit
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti