tiistai 11. marraskuuta 2008

Helppo broilerilasagne

Olen ennenkin hehkuttanut miten käteviä nuo Torinon Piccolo-pastat ovat, kun niitä ei tarvitse esikypsentää. Tällä kertaa kokeilin tehdä niistä tällaista broilerilasagnea ja sopivat vallanmainiosti myös tähän ruokaan. Lisää lasagnen joukkoon halutessasi purkillinen ananaskuutioita.

HELPPO BROILERILASAGNE

400 g broilerin fileesuikaleita
1/2 pussia Torino Piccolo (täysjyvä)
2,5 dl ruokakermaa / kasvirasvasekoitetta
4 dl vettä
1 kanaliemikuutio
1/4 tl cayannepippuria
2 rkl vehnäjauhoja
3 rkl Culinessea
2-3 valkosipulinkynttä
1 rkl currya

pinnalle: juustoraastetta

Kaada Piccolot kypsentämättöminä uunivuokaan. Ruskista broilerin fileesuikaleet ja sekoita vuokaan Piccoloiden joukkoon.
Lisää pannulle 3 Culinesse ja viipaloidut valkosipulinkynnet sekä curry. Anna rasvan kiehahtaa. Lisää vehnäjauhot, sekoita ja lisää vesi sekä kerma. Lisää viimeisenä liemikuutio ja cayennepippuri ja anna kiehahtaa hetki. Kaada kastike vuokaan ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
Paista 200 asteessa 30 minuuttia. Anna vetäytyä 15 minuuttia ennen tarjoilua.

PS. Jos et laske kaloreita niin ripottele valmiin lasagnen päälle paahdettuja cashew-pähkinöitä ;)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kurkkaahan blogiini, siellä olisi sulle jotakin.. Ü

T. Anna-Maria,
http://maajanna.vuodatus.net

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Kaisuli!
Eeva ja Mikko Tartossa on just laittanu uuniin kanalasangnen. Pikkusen piti varioida sitä kun täältä ei saa oikeen ruokakermaa yms. ja chiliä ei ollu, mutta näyttää ainaki tosi herkulta tuolla uunissa tuo ruoka. Kiitos ihanasta blogista ja hyvistä idiksistä:). Halauksin, Eevukka&Mikko

Kaisa kirjoitti...

Hei Muruset!

Ihanaa kuulla teistä! Hienoa, että ootte saanu täältä idiksiä, se onkin blogini tarkotus, että ihmiset inspiroituu varioimaan reseptejä omien mieltymysten mukaisesti. =)