sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

Neljän juuston jauhelihapasta

Tässäpä taas yksi aina onnistuu-ruoka. Alkuperäinen tarkoitus oli tehdä kolmen juuston pastaa yksinkertaisesti käyttäen Valion kolmen juuston kermaa, mutta kun jääkaapista löytyi taco-tuorejuuston jämät, tuli reseptiin yksi juusto lisää. :)



NELJÄN JUUSTON PASTA

n. 300 g naudan vähärasvaista paistijauhelihaa
tummaa proteiinipastaa pakkauksen ohjeen mukaan n. 2:lle henkilölle
1 prk Valion kolmen juuston kermaa
n. 50 g CremeBonjour -tacotuorejuustoa
mustapippuria
Pasta Rossa -mausteseosta

Ruskista huoneenlämpöinen jauheliha ja mausta mustapippurilla. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, voit vähentää keittoajasta pari minuuttia. Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon juustokerma (sekä taco-tuorejuusto) ja valutettu pasta. Sekoita ja anna hautua miedolla lämmöllä viisi minuuttia. Rouhi pasta-annoksen päälle Pasta Rossa -mausteseosta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Todella hyvää!
Kokeiltiin tätä tänään miehen kanssa ja tehtiin samantien kaksinkertainen annos. Tuli ihan santsattua!
Onneksi siitä jäi vielä huomisen ruuaksi ja töihin evääksi.