Nämä ovat maailman parhaita lämppäreitä. Helppoja ja nopeita tehdä, onnistuu aina. Reseptin olen saanut äidiltäni.
Lämpimät patongit
vehnäpatonki (esim. Kahila)
1 prk creme fraichea (Käytin "kevyttä", 15 %. Osta nimenomaan purkissa, ei niitä ruokakermapaketin näköisissä pakkauksissa olevia)
margariinia
palvikinkkuviipaleita
sinappia
tomaatteja
Emmental-viipaleita (punainen)
Halkaise patonki ja leikkaa siitä viipaleita. Voitele viipaleet ensin margariinilla, sitten sinapilla ja lopuksi paksulla kerroksella creme fraichea. Asettele patonkien päälle kinkkuviipaleet, ohueksi leikatut tomaattiviipaleet ja lopuksi juusto. Paista patonkeja 225 asteessa n. 10 minuuttia tai kun juusto on saanut kauniin ruskean värin. Anna hiukan jäähtyä ennen tarjoilua.
vehnäpatonki (esim. Kahila)
1 prk creme fraichea (Käytin "kevyttä", 15 %. Osta nimenomaan purkissa, ei niitä ruokakermapaketin näköisissä pakkauksissa olevia)
margariinia
palvikinkkuviipaleita
sinappia
tomaatteja
Emmental-viipaleita (punainen)
Halkaise patonki ja leikkaa siitä viipaleita. Voitele viipaleet ensin margariinilla, sitten sinapilla ja lopuksi paksulla kerroksella creme fraichea. Asettele patonkien päälle kinkkuviipaleet, ohueksi leikatut tomaattiviipaleet ja lopuksi juusto. Paista patonkeja 225 asteessa n. 10 minuuttia tai kun juusto on saanut kauniin ruskean värin. Anna hiukan jäähtyä ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti