lauantai 6. kesäkuuta 2009

Tomaatti-fetapaistos

Tässä helppo nopeatekoinen ja maistuva kasvislisuke jonka laitoin uuniin kokeilumielessä samalla kun paistoin parsakaaligratiinia. Tätä tehdään meillä varmasti toistekin. :)


TOMAATTI-FETAPAISTOS

1/2 sipuli tai valmiita sipulikuutioita (pakaste, esim. Pirkka)
2 tomaattia
2-4 rkl Flora Culinessea
3 viipaletta paahtoleipää (käytin täysjyvä)
fetajuustoa maun mukaan
kuivattua basilikaa
mustapippuria
pinnalle Emmental-Mozzarella -raastetta

Voitele pienen uunivuoan pohja Culinessella ja ripottele siihen sipulikuutioita. Laita sipulikuutioiden päälle murusteltua leipää (poista leivistä reunat) sekä hiukan Flora Culinessa. Lisää sitten tomaattiviipaleita, murusteltua fetaa, ripaus mustapippuria ja basilikaa. Tee toinen kerros samalla tavalla ja murustele viimeiseksi päälle leipää ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 225 asteisessa uunin ylätasolla n. 10-15 minuuttia tai kunnes pinta saa kauniin värin.


Ei kommentteja: