Jos tuntuu, että ei huvita vääntää koko pellillistä mokkapaloja, tässä mukavan kokoinen annos, joka leivotaan suoraan piirasvuokaan. En valitettavasti muista, mistä olen alkuperäisen reseptin napannut (joiltakin verkkosivuilta) joten, jos joku tunnistaa omakseen, voi tulla tänne siitä ilmoittamaan. :) Reseptiä muuntelin lisämäällä joukkoon Marianne Crushia.
Minttu-mokkapalat
pohja:
75 g Flora Culinessea
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
1 dl Marianne Crushia
2 kananmunaa
1 dl sokeria
0,5 dl maitoa
kuorrutus:
3 rkl vahvaa kahvia (tai 3 rkl vettä + 1 tl pikakahvijauhetta)
40 g Flora Culinessea (tai sulatettua margariinia)
100 g tomusokeria
2 rkl kaakaojauhetta
Voitele ja jauhota piirasvuoka. Sekoita kuivat ainekset ja Marianne Crush keskenään. Vatkaa munat ja sokeri, lisää joukkoon kuivat ainekset ja sekoita varovasti puuhaarukalla. Paista pohjaa 200 asteessa n. 20 min. Anna jäähtyä.
Sekoita kahvi ja rasva keskenään ja lisää joukkoon tomusokeri ja kaakaojauhe. Sekoita kunnes kuorrutus on tasaista, kaada jäähtyneen pohjan päälle ja levitä tasaiseksi. Anna jähmettyä hetki ja lisää päälle kookoshiutaleita.
pohja:
75 g Flora Culinessea
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
1 dl Marianne Crushia
2 kananmunaa
1 dl sokeria
0,5 dl maitoa
kuorrutus:
3 rkl vahvaa kahvia (tai 3 rkl vettä + 1 tl pikakahvijauhetta)
40 g Flora Culinessea (tai sulatettua margariinia)
100 g tomusokeria
2 rkl kaakaojauhetta
Voitele ja jauhota piirasvuoka. Sekoita kuivat ainekset ja Marianne Crush keskenään. Vatkaa munat ja sokeri, lisää joukkoon kuivat ainekset ja sekoita varovasti puuhaarukalla. Paista pohjaa 200 asteessa n. 20 min. Anna jäähtyä.
Sekoita kahvi ja rasva keskenään ja lisää joukkoon tomusokeri ja kaakaojauhe. Sekoita kunnes kuorrutus on tasaista, kaada jäähtyneen pohjan päälle ja levitä tasaiseksi. Anna jähmettyä hetki ja lisää päälle kookoshiutaleita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti