sunnuntai 6. tammikuuta 2008

Kanan rintafilee pekonilla ja juustotäytteellä

Yritän aina ajatella mahdollisimman taloudellisesti ruokaostoksissa (jää enemmän rahaa vaatteisiin yms. turhuuksiin :) ) ja ostin pekonin ja kananrintafileepaketin sillä ajatuksella, että teen siitä kaksi erilaista ruokaa. Ensimmäinen oli tuo tekemäni lämmin salaatti ja toinen on tämä tuorejuustolla täytetty kananrintafilee. Pekoni antaa todella hyvin makua kanaan, yleensä käytän valmiiksi marinoituja kanoja, mutta tämä on mielestäni parasta naturellina. Herkun kruunaa vahvasti pippurinen tuorejuusto ja jos olet aurajuuston ystävä, niin varmasti toimii silläkin.
Jos haluat herkullista ruokaa helposti, kokeile tätä. :)

KANAN RINTAFILEE PEKONILLA JA JUUSTOTÄYTTEELLÄ

2 kpl kananrintafilettä
6 siivua pekonia
1/2 pkt pippurituorejuustoa (käytin Arla BUKO Pfeffer pippurituorejuustoa, sopii tähän mainiosti)
(pekoniiviipaleiden kiinnittämiseen coctail- tai hammastikkuja)

Lisukkeeksi Jasmin-riisiä, ananasta, salaattia yms.
Kastikkeena Currydippiä

Otan kanan rintafileet huoneenlämpöön n. 1/2 tuntia ennen valmistusta. Leikkaa fileet keskeltä poikittain lähes auki ja täytä tuorejuustoviipaleilla. Rullaa pekonisiivuja fileiden ympärille ja pistä ne kiinni parilla tikulla. Kypsennä uunivuoassa 200 asteessa n. 45 minuuttia.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Kaisaliini reseptistä!
Oli oikein hyvää, ja mikä parasta, äärettömän helppo tehdä.

Ite käytin Violan Musta Pekka -pippurituorejuustoo (oli pikkulähärin ainut vaihtoehto), oikein oivallisesti sopi sekin. (kannattaa kuitenkin varautua reiluihin pippurisattumiin..)

Nam ja kiitos kun jaksat laitella näitä tänne!

Kaisa kirjoitti...

Heips Hennaliini!

Kiva kuulla, että maistui! Ja tuo Musta Pekka -juusto on varmastiki hyvin samanlaista kuin Arlan Buko, samanlaisia pippurisattumia tuli vastaan :)

Tätähän vois koklata vaikka millä juustoilla, valkosipulituorejuustolla, fetalla yms. ja muillakin täytteillä!