Pitkään pannukakun tekeminen oli jostain syystä minulle ongelmallista. Se tuntui jäävän sisältä raa'aksi tai sitten kärähti osittain, mitä milloinkin. Tässä on vihdoin "aina onnistuu"-pannarin ohje.
3 kananmunaa
3,5 dl maitoa
2 rkl sokeria
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja
3,5dl maitoa
2 rkl flora culinessea
Riko munat kulhoon ja vatkaa kevyesti. Lisää joukkoon 3,5 dl maitoa, sokeri, suola ja vehnäjauhot. Sekoita tasaiseksi. Lisää 3,5 dl maitoa sekä culinesse ja sekoita tasaiseksi.
Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia. Tarjoa pannarin kaverina jätskiä ja hilloa. Kuvassa Mantsin Makien lakkakastiketta.
1 kommentti:
Moi!
Tein pannarin ohjeellasi ja seuraavana päivänä (tänään) etsin ohjettasi netistä epätoivoisesti, koska luulin hukanneeni sen iäksi.
Pannari katosi hetkessä parempiin suihin ja oli perheen mielestä parasta pitkiin aikoihin, joten kiitos ohjeesta!
Lähetä kommentti