tiistai 1. tammikuuta 2008

Kebab-vuoka

Olin jo pitkään miettinyt, millaista ruokaa tekisin kaupassa valmiina myytävistä kebablihalastuista. Tämä oli ihanan mausteista ja huippuhelppoa valmistaa. Tällä ruoalla on hyvä aloittaa viikonloppu, ruokajuomaksi suosittelen Espanjalaista El Copero punaviiniä.




Kebab-vuoka (n. 4 annosta)

n. 900 g perunoita (kiinteä lajike)
1 pss (300 g) kebablihalastuja
1 prk Cuisine Tomaatti ja välimerenyrtit fraichea
1 (2 dl) prk ruokakermaa
n. 1,5 dl punaista emmental-raastetta


Kuori ja pilko perunat ohuiksi viipaleiksi. Voitele uunivuoka ja sekoita sinne perunat ja kebablastut tasaisesti. Valmista mausteinen gratiini sekoittamalla fraiche, ruokakerma ja juustoraaste keskenään. Lisää seos vuokaan ja levitä tasaisesti. Paista 225 asteessa noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua, tarjoile lisukkeena raikasta salaattia.

2 kommenttia:

mika kirjoitti...

tätä on pakko testata kuola valuu suusta kun katsoo kuvaa:)

Kaisa kirjoitti...

Testaa, täälläkin lisääntyi syljen eritys kun muistelen miten hyvää tää oli. :)