tag:blogger.com,1999:blog-161131831908459747.post3996423456572555828..comments2023-11-24T14:30:45.710+02:00Comments on KAISAN BLOGI: Kanan rintafilee pekonilla ja juustotäytteelläKaisahttp://www.blogger.com/profile/14277020503518932917noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-161131831908459747.post-68345344803187597512008-01-14T14:39:00.000+02:002008-01-14T14:39:00.000+02:00Heips Hennaliini!Kiva kuulla, että maistui! Ja tuo...Heips Hennaliini!<BR/><BR/>Kiva kuulla, että maistui! Ja tuo Musta Pekka -juusto on varmastiki hyvin samanlaista kuin Arlan Buko, samanlaisia pippurisattumia tuli vastaan :)<BR/><BR/>Tätähän vois koklata vaikka millä juustoilla, valkosipulituorejuustolla, fetalla yms. ja muillakin täytteillä!Kaisahttps://www.blogger.com/profile/14277020503518932917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-161131831908459747.post-20120393391799590942008-01-09T13:54:00.000+02:002008-01-09T13:54:00.000+02:00Kiitos Kaisaliini reseptistä!Oli oikein hyvää, ja ...Kiitos Kaisaliini reseptistä!<BR/>Oli oikein hyvää, ja mikä parasta, äärettömän helppo tehdä. <BR/><BR/>Ite käytin Violan Musta Pekka -pippurituorejuustoo (oli pikkulähärin ainut vaihtoehto), oikein oivallisesti sopi sekin. (kannattaa kuitenkin varautua reiluihin pippurisattumiin..)<BR/><BR/>Nam ja kiitos kun jaksat laitella näitä tänne!Anonymousnoreply@blogger.com