Täytetyt paprikat on mukavaa herkuteltavaa, täytteissä on taas kerran mielikuvituksen käyttö sallittua. Enpäs hoksannut tehdessä sellaista asiaa, että paprikat kannattaa ehdottomasti halkaista pystysuuntaan ja tehdä niistä veneen mallisia. Näin täyte tulee paremmassa suhteessa, paprikat pysyvät helpommin pystyssä ja pinnalle mahtuu enemmän juustoraastetta. :)
Täytetyt paprikat 5 kpl
5 paprikaa
290 g naudan paistijauhelihaa
1 annos riisiä
1 prk Valio Creme Fraiche mix (pippuri & paprika)
n. 2 1/2 dl juustoraastetta
Pese paprikat, poista niistä hatut ja sisukset, halkaise paprikat pystysuoraan veneen mallisiksi.
Keitä riisiä pakkauksen ohjeen mukaan yhdelle hengelle. Paista huoneenlämpöinen jauheliha, lisää joukkoon riisi ja Creme Fraiche mix sekä pakkauksen mukana tulevat mausteet. Sekoita täyte tasaiseksi ja ripottele sekaan vielä juustoraastetta. Juustoraaste antaa makua ja sitoo täytettä paremmin yhteen. Kun juusto on sulanut, täytä paprikat, ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 200 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on saanut väriä.
5 paprikaa
290 g naudan paistijauhelihaa
1 annos riisiä
1 prk Valio Creme Fraiche mix (pippuri & paprika)
n. 2 1/2 dl juustoraastetta
Pese paprikat, poista niistä hatut ja sisukset, halkaise paprikat pystysuoraan veneen mallisiksi.
Keitä riisiä pakkauksen ohjeen mukaan yhdelle hengelle. Paista huoneenlämpöinen jauheliha, lisää joukkoon riisi ja Creme Fraiche mix sekä pakkauksen mukana tulevat mausteet. Sekoita täyte tasaiseksi ja ripottele sekaan vielä juustoraastetta. Juustoraaste antaa makua ja sitoo täytettä paremmin yhteen. Kun juusto on sulanut, täytä paprikat, ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 200 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on saanut väriä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti