maanantai 9. heinäkuuta 2007

Kanatortillat

Tehtiin iltapalaksi raikkaan makuisia kanatortilloja. Pyrittiin tekemään näistä hiukan "normaalia kevyempiä" ja kun tortillat täyttää pääsääntöisesti kanalla ja kasviksilla, niin ei tämä mitään tuhtia purtavaa olekaan. Suosittelen!




Näistä tarvikkeista syntyvät raikkaat ja kevyet kanatortillat.






Valmis tortilla odottaa syöjäänsä :)

Kanatortillat

- tortillalettuja (meillä oli Pirkan)
- 300 g hunajamarinoituja broilerin filesuikaleita
- ananasta
- kurkkua
- tomaattia
- salaattia
- jalopenoviipaleita (Pirkka)
- Ingman juokseva juusto Cheddar
- aurinkokuivattutomaatti-fetakuutioita
- sweet chili saucea

Ruskista kanasuikaleet pannulla. Pese ja pilko kasvikset. Lämmitä tortillaletut pakkauksen ohjeen mukaisesti ja täytä mieleisilläsi täytteillä.

Ei kommentteja: