tiistai 3. heinäkuuta 2007

Jauheliha-spagettivuoka


Tätä ohjetta voisi sanoa vaikka pikalasagneksi. Ruoan makua saa helposti muunneltua erilaisilla maustetuilla tomaattimurskilla ja sulatejuustoilla.



Jauheliha-spagettivuoka

n. 200 g pätkittyjä spagetteja

Tomaattikastike:
1 sipuli
400 g naudan jauhelihaa
1 tlk maustettua tomaattimurskaa (käytin yrteillä maustettua)
1/2 lihaliemikuutio
mustapippuria

Juustokastike:
4 dl maitoa
300 g maustettua sulatejuustoa (käytin kylmäsavuporo)

Keitä spagettaja n. 6 minuuttia, valuta ja kaada voideltuun uunivuokaan.

Valmista tomaattikastike: Pilko ja kuullota sipuli, ruskista jauheliha, lisää tomaattimurska ja mausteet, anna hautua miedolla lämmöllä hetki.

Valmista juustokastike: Kuumenna maito ja sulata sekaan sulatejuusto, sekoita tasaiseksi.

Sekoita tomaattikastike uunivuoassa spagetin kanssa, lisää lopuksi päälle juustokastike. Paista 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Ei kommentteja: