Tätä ohjetta voisi sanoa vaikka pikalasagneksi. Ruoan makua saa helposti muunneltua erilaisilla maustetuilla tomaattimurskilla ja sulatejuustoilla.
Jauheliha-spagettivuoka
n. 200 g pätkittyjä spagetteja
Tomaattikastike:
1 sipuli
400 g naudan jauhelihaa
1 tlk maustettua tomaattimurskaa (käytin yrteillä maustettua)
1/2 lihaliemikuutio
n. 200 g pätkittyjä spagetteja
Tomaattikastike:
1 sipuli
400 g naudan jauhelihaa
1 tlk maustettua tomaattimurskaa (käytin yrteillä maustettua)
1/2 lihaliemikuutio
Juustokastike:
4 dl maitoa
300 g maustettua sulatejuustoa (käytin kylmäsavuporo)
Keitä spagettaja n. 6 minuuttia, valuta ja kaada voideltuun uunivuokaan.
Valmista tomaattikastike: Pilko ja kuullota sipuli, ruskista jauheliha, lisää tomaattimurska ja mausteet, anna hautua miedolla lämmöllä hetki.
Valmista juustokastike: Kuumenna maito ja sulata sekaan sulatejuusto, sekoita tasaiseksi.
Sekoita tomaattikastike uunivuoassa spagetin kanssa, lisää lopuksi päälle juustokastike. Paista 200 asteessa n. 35 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti