Kehitin tämän ohjeen Marien suolapähkinä-suklaamuffinireseptin pohjalta, vähensin rasvan ja maidon määrää, suolapähkinöitä ja suklaata tuuraavat tällä kertaa mansikat ja minttusuklaapallot. Nämä muffinit maistuivat mukavasti kesäisen mansikkaisille ja minttusuklaa toi mukanaan raikkautta.
Mansikka-minttu-muffinit, 1 muffinipellillinen, 12 kpl
3 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
1 dl (tai hieman vajaa) Flora Culinessea
4 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
n. 1,5 dl rouhittuja minttusuklaapalloja (Pirkka)
12 kpl kuutioituja mansikoita
0,5 dl maitoa
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon paloitellut minttusuklaapallot. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita joukkoon varovasti Culinesse ja vuorotelleen kuivat aineet ja maito, viimeisenä mansikat. Paista muffinipellillä tai muffinivuoissa 200 asteessa n. 20 minuuttia.
1 1/2 dl sokeria
1 dl (tai hieman vajaa) Flora Culinessea
4 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
n. 1,5 dl rouhittuja minttusuklaapalloja (Pirkka)
12 kpl kuutioituja mansikoita
0,5 dl maitoa
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon paloitellut minttusuklaapallot. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita joukkoon varovasti Culinesse ja vuorotelleen kuivat aineet ja maito, viimeisenä mansikat. Paista muffinipellillä tai muffinivuoissa 200 asteessa n. 20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti