sunnuntai 17. helmikuuta 2008

Samettinen kana-ananaskastike

Tästä kanakastikkeesta tuli kerralla minun tämän hetkinen suosikki kanaherkku. Ruoka fraiche antoi kastikkeelle aavistuksen happaman sävyn kun taas ananaksesta tuli makeutta. Tuorejuusto kruunasi koko komeuden samettimaisuudellaan. Siis kerrassaan hyvää, kokeilkaa ihmeessä!



KANA-ANANASKASTIKE, 4:lle

400 g broilerin fileesuikaleita (pehmeän pippurinen)
1 prk ananasrenkaita
100 g Creme Bonjour Deluxe Taco -tuorejuustoa
1 prk (2 dl) Ruoka Fraichea (Ingman, 5 %)
currya
Chicken & Steak -mausteseosta

Paista broilerin fileesuikaleet pannulla ja mausta currylla. Lisää joukkoon Ruoka Fraiche ja taco-tuorejuusto, sekä lopuksi pilkotut ananasrenkaat. Anna kastikkeen hautua pannulla 5 minuuttia, mausta lopuksi Chicken & Steak -mausteseoksella. Tarjoa lisukkeena vaikkapa tummaa riisiä.



Maustehyllyhankinnat jatkuvat. Ystäväni Henna suositteli minulle tätä mausteseosta, joka hurmasi minut välittömästi ensirouhaisulla. Samasta purkista saavat makua niin liha- kuin linturuatkin. Hurmaavan mausteseoksen salaisuutena ovat paahdetun sipulin aromit, chilihiutaleet, musta- ja valkopippuri sekä sinapinsiemenet.

Ei kommentteja: