sunnuntai 7. lokakuuta 2007

Kananfileepihvit juustokastikkeessa

Valiolla on valikoimissaan kolmen juuston kermaa. Enpä itseasiassa ole tullut katsoneeksi, mitä kolmea juustoa siinä on käytetty, mutta se on mainiota kastikepohjaksi, suolaiseen leivontaan ja vaikka pastan sekaan. Tässä tein siitä kastikkeen kanalle, muita mausteita kanan marinadin lisäksi ei tarvita.



Kananfileepihvit juustokastikkeessa

1 pkt marinoituja kananfileepihvejä (n. 400 g - 600 g) (mulla oli valkosipulimarinadi)
1 prk Valio Kolmen juuston kermaa

Paista kanapihvit tilkassa öljyä noin 5 minuuttia puoleltaan ja kääräise folioon vetäytymään. Lisää pannulle kolmen juuston kerma ja kanapakkauksen marinadi. Sekoita tasaiseksi ja lisää joukkoon kanapihvit. Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 15 minuuttia.

Sillä aikaa kun valmistin kastikkeen, paistoin uunissa lisukkeeksi pekonichili-röstiperunoita.

Ei kommentteja: