sunnuntai 7. lokakuuta 2007

Tomaattinen pastavuoka

Tätä ruokaa voisi kutsua varmaankin pikalasagneksi. Prismassa sattui silmään säilötyt kirsikkatomaatit, jotka sopivat tähän ruokaan mielestäni ihan mukavasti. Voimakas Koskenlaskija-juusto toi ruoalle hyvän rakenteen ja ihanan juustoisen maun.



Tomaattinen pastavuoka

n. 1/2 pss sydänpastaa (tai jotain tummaa makaronia)
1 pkt Koskenlaskija Voimakas -juustoa
1 prk kirsikkatomaatteja tomaattimehussa (säilyke)
1/2 lihalimiekuutio
mustapippuria
yrttimausteseosta
1 prk (2 dl) kevyt ruokakermaa 5 %
290 grammaa naudan paistijauhelihaa

Keitä pasta / makaroni pakkauksen ohjeen mukaan.

Paista pannulla jauheliha, lisää joukkoon kirsikkatomaatit ja tomaattimehu, lihaliemikuutio ja mausteita makusi mukaan, anna kiehahtaa hetki.

Sekoita uunivuokaan valutetut makaronit ja jauheliha-tomaattiseos. Sulata Koskenlaskija pannulla ruokakerman sekaan. Kaada kerma-juustoseos vuokaan ja sekoita varovasti, että juustoseos leviää tasaisesti. Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia, niin että ruoan pinta saa hiukan väriä.

Ei kommentteja: