Tätä ruokaa voisi kutsua varmaankin pikalasagneksi. Prismassa sattui silmään säilötyt kirsikkatomaatit, jotka sopivat tähän ruokaan mielestäni ihan mukavasti. Voimakas Koskenlaskija-juusto toi ruoalle hyvän rakenteen ja ihanan juustoisen maun.
Tomaattinen pastavuoka
n. 1/2 pss sydänpastaa (tai jotain tummaa makaronia)
1 pkt Koskenlaskija Voimakas -juustoa
1 prk kirsikkatomaatteja tomaattimehussa (säilyke)
1/2 lihalimiekuutio
mustapippuria
yrttimausteseosta
1 prk (2 dl) kevyt ruokakermaa 5 %
290 grammaa naudan paistijauhelihaa
Keitä pasta / makaroni pakkauksen ohjeen mukaan.
Paista pannulla jauheliha, lisää joukkoon kirsikkatomaatit ja tomaattimehu, lihaliemikuutio ja mausteita makusi mukaan, anna kiehahtaa hetki.
Sekoita uunivuokaan valutetut makaronit ja jauheliha-tomaattiseos. Sulata Koskenlaskija pannulla ruokakerman sekaan. Kaada kerma-juustoseos vuokaan ja sekoita varovasti, että juustoseos leviää tasaisesti. Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia, niin että ruoan pinta saa hiukan väriä.
n. 1/2 pss sydänpastaa (tai jotain tummaa makaronia)
1 pkt Koskenlaskija Voimakas -juustoa
1 prk kirsikkatomaatteja tomaattimehussa (säilyke)
1/2 lihalimiekuutio
mustapippuria
yrttimausteseosta
1 prk (2 dl) kevyt ruokakermaa 5 %
290 grammaa naudan paistijauhelihaa
Keitä pasta / makaroni pakkauksen ohjeen mukaan.
Paista pannulla jauheliha, lisää joukkoon kirsikkatomaatit ja tomaattimehu, lihaliemikuutio ja mausteita makusi mukaan, anna kiehahtaa hetki.
Sekoita uunivuokaan valutetut makaronit ja jauheliha-tomaattiseos. Sulata Koskenlaskija pannulla ruokakerman sekaan. Kaada kerma-juustoseos vuokaan ja sekoita varovasti, että juustoseos leviää tasaisesti. Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia, niin että ruoan pinta saa hiukan väriä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti