Minulla on nyt into päällä kokeilla kaikkia uusia reseptejä. Tämän salaatin alkuperäinen ohje löytyy Valion sivuilta. Alkuperäisessä ohjeessa salaattiin kuuluu myös avokadoa ja olisi sitä tullut tähänkin salaattiin, jos en olisi onnistunut ostamaan selkeästi liian raakaa avokadoa, joka jäi sitten käyttämättä. En ole myöskään käyttänyt ennen balsamiviinietikkaa, mutta jatkossa rupean varmasti käyttämään sitä salaattien maustamiseen. Salaatin kanssa tein härkäpihvejä ja vaikkakin epäilin, kuinka pihvit ja appelsiinisalaatti sopivat yhteen, niin lopputulos oli kyllä maukasta purtavaa.
Mozzarella-appelsiinisalaatti
1 ruukku jääsalaattia
2 appelsiinia
1 prk (125 g) mozzarellapalloja
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
tilkka balsamiviinietikkaa ja oliiviöljyä
Huuhdo ja kuivaa salaatinlehdet. Kuori appelsiinit terävällä veitsellä ja leikkaa kalvottomiksi lohkoiksi. Aseta ainekset laakealle salaattivadille. Valuta mozzarellapallot ja lisää salaatin päälle. Ripota mozzarellapallosten päälle hiukan mustapippuria ja aavistus suolaa.
Pirskota salaatin pinnalle balsamiviinietikkaa ja oliiviöljyä juuri ennen tarjoilua.
1 ruukku jääsalaattia
2 appelsiinia
1 prk (125 g) mozzarellapalloja
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
tilkka balsamiviinietikkaa ja oliiviöljyä
Huuhdo ja kuivaa salaatinlehdet. Kuori appelsiinit terävällä veitsellä ja leikkaa kalvottomiksi lohkoiksi. Aseta ainekset laakealle salaattivadille. Valuta mozzarellapallot ja lisää salaatin päälle. Ripota mozzarellapallosten päälle hiukan mustapippuria ja aavistus suolaa.
Pirskota salaatin pinnalle balsamiviinietikkaa ja oliiviöljyä juuri ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti