Nämä ovat ihanan pehmeitä ja suklaisia muffineja, vaikka "aitoa" suklaata näihin ei tulekaan. Samalla ohjeella voi leipoa myös kakun. Tee silloin kuorrutus kaksinkertaisena.
Pehmeät suklaamuffinit, 12 kpl
2 kananmunaa
2 dl sokeria
150 g margariinia
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
3 rkl kaakaojauhetta
1 dl ruokakermaa
Kuorrutus
25 g margariinia
1 dl tomusokeria
1/2 dl kaakaojauhetta
1,5 rkl kermaa
Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri. Lisää joukkoon sulatettu ja jäähdytetty margariini. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja viimeisenä kerma. Annostele muffinivuokiin. (Tein itse muffinipellille, jonka suojasin muffinivuoilla, niin ei tarvinnut voidella.)
Paista muffineja 200 asteessa n. 20 minuuttia.
Kuorruta muffinit kun ne ovat hiukan jäähtyneet.
Laita kattilaan margariini, tomusokeri ja kaakaojauhe. Kuumenna ja sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi kerma ja anna kiehahtaa. Levitä kuorrutus muffineille välittömästi.
2 kananmunaa
2 dl sokeria
150 g margariinia
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
3 rkl kaakaojauhetta
1 dl ruokakermaa
Kuorrutus
25 g margariinia
1 dl tomusokeria
1/2 dl kaakaojauhetta
1,5 rkl kermaa
Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri. Lisää joukkoon sulatettu ja jäähdytetty margariini. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja viimeisenä kerma. Annostele muffinivuokiin. (Tein itse muffinipellille, jonka suojasin muffinivuoilla, niin ei tarvinnut voidella.)
Paista muffineja 200 asteessa n. 20 minuuttia.
Kuorruta muffinit kun ne ovat hiukan jäähtyneet.
Laita kattilaan margariini, tomusokeri ja kaakaojauhe. Kuumenna ja sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi kerma ja anna kiehahtaa. Levitä kuorrutus muffineille välittömästi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti