Kauppaan oli tullut uusia Creme Bonjourin tuorejuustoja "Heaven" ja "Hell". Kokeilin noista tuota tulista versiota. Paketista voisi päätellä, että juusto on tulisempaakin tavaraa, mutta ainakin jauhelihan seassa lopputulos oli aika mieto, mutta siltikin hyvä.
Jauheliha-Juustorulla
700 g nauta-sikajauhelihaa
1 dl couscousta
1 dl kiehuvaa vettä
3 rkl sipulijauhetta
suolaa
jauhelihamaustetta
paprikajauhetta
mustapippuria
yrttiseosta
fetajuustoa
100 g Creme Bonjour-tuorejuustoa
persiljaa
Levitä jauheliha leivinpaperin päälle tasaisesti. Sivele pinalle tuorejuusto, murustele feta ja silppua persilja. Kääri jauhelihan tiukalle rullalle kääretortun tapaan. Paista uunissa 200-225 asteessa n. 30 minuuttia. Tarjoile vaikkapa kermaperunoiden kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti