tiistai 11. syyskuuta 2007

TexMex-pizza

Kana-nacholautasen tekemiseen kuluu noin puolikkaat purkilliset salsaa ja juustokastiketta, tässäpä idea siihen, mihin voi nämä jäljelle jäävät puolikkaat purkit käyttää.



TexMex-pizza

Pizzapohja

2 dl vettä
1 tl suolaa
3 dl vehnäjauhoja
1 dl ruisjauhoja
n. 1/2 pussillista kuivahiivaa (2-3 tl)
2 rkl öljyä tai culinessea

Täyte:

300 g naudan paistijauhelihaa
1/2 prk salsaa
1 dl vettä
4 rkl taco-mausteseosta
pizzamaustetta
3 tomaattia
tomaattipyrettä
1/2 prk juustokastiketta

pinnalle Emmental-raastetta

Pohja:
Sekoita kuivahiiva jauhoihin ja lisää suolalla maustetun lämmitetyn veden joukkoon. Vaivaa tasaiseksi, lisää loppuvaiheessa öljy/margariini. Anna taikinan turvota täytteen valmistuksen ajan.

Täyte:
Ruskista huoneenlämpöinen jauheliha pannulla. Lisää joukkoon vesi, taco-mausteseos ja salsa. Sekoita tasaiseksi ja mausta vielä pizzamausteella.

Vaivaa taikinasta ilmakuplat pois ja kaulitse se uunipellille. Levitä päälle tomaattipyre ja jauhelihaseos. Viipaloi tomaatit ja asettele ne jauhelihaseoksen päälle. Laita tomaattien päälle tasaisesti juustokastiketilkkoja ja lopuksi juustoraaste. Paista 225 asteessa n.15-20 tai kunnes juusto on ruskistunut.


Ei kommentteja: