keskiviikko 15. elokuuta 2007

Tomaattinen jauheliha-valkosipuliperunavuoka

Tuleepas reseptin nimeen pituutta, kun yrittää kaiken olennaisen saada sanottua heti otsikossa. Tässä ruoka, joka valmistuu omine aikoineen helposti uunissa, alkuperäinen ohje on taas napattu tutusta ja turvallisesta Marien blogista.



Tomaattinen jauheliha-valkosipuliperunavuoka

4oog paistijauhelihaa
1 sipuli
1/2 dl ketsuppia
mustapippuria
paprikajauhetta
yrttimausteseosta
1/2 dl vettä
2 dl kevyt ruokakermaa
2 dl 5% fraichea
2 tomaattia
1 pss pakaste valkosipuliperunoita (500g)
Emmental-raastetta

Pilko ja kuullota sipuli, lisää joukkoon huoneenlämpöinen jauheliha ja ruskista.
Lisää joukkoon ketsuppi, mausteet ja ruokakerma.

Laita valkosipuliperunoita vuokaan niin, että pohja peittyy. Kaada päälle jauhelihaseos ja lado sen päälle tomaattiviipaleita. Ripottele tomaattiviipaleiden päälle juustoraastetta. Lado päälle vielä perunaviipaleita ja lopuksi fraiche ja pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.



Ei kommentteja: