Kun tulin töistä kotiin niin pöydällemme oli ilmestynyt kohtalaisen kookas kesäkurpitsa. Kipasin lähikaupasta hakemaan täytteeksi tomaatilla ja basilikalla maustettua tuorejuustoa ja jauhelihaa, nam, nam!
Jauhelihalla täytetyt kesäkurpitsat
400 g naudan paistijauhelihaa
1 sipuli
1 prk (200 g) tomaatti-basilika tuorejuustoa
jasmin-riisiä keitettynä yhdelle pakkauksen ohjeen mukaan (puuroriisikin käy)
1 rkl soijakastiketta
3 rkl hot ketsuppia
mustapippuria
punaista Emmental-juustoraastetta
Laita riisiä kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan yhdelle henkilölle.
Pese ja halkaise kesäkurpitsat, koverra niiden sisus kevyesti lusikalla pois.
Ruskista pilkottu sipuli ja huoneenlämpöinen jauheliha, lisää tuorejuusto, keitetty riisi, soijakastike, ketsuppi ja pippuri, sekoita tasaiseksi.
Täytä kurpitsat tasaisesti ja ripottele päälle reilusti Emmental-raastetta.
Paista 200 asteessa n. 20 minuuttia.
400 g naudan paistijauhelihaa
1 sipuli
1 prk (200 g) tomaatti-basilika tuorejuustoa
jasmin-riisiä keitettynä yhdelle pakkauksen ohjeen mukaan (puuroriisikin käy)
1 rkl soijakastiketta
3 rkl hot ketsuppia
mustapippuria
punaista Emmental-juustoraastetta
Laita riisiä kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan yhdelle henkilölle.
Pese ja halkaise kesäkurpitsat, koverra niiden sisus kevyesti lusikalla pois.
Ruskista pilkottu sipuli ja huoneenlämpöinen jauheliha, lisää tuorejuusto, keitetty riisi, soijakastike, ketsuppi ja pippuri, sekoita tasaiseksi.
Täytä kurpitsat tasaisesti ja ripottele päälle reilusti Emmental-raastetta.
Paista 200 asteessa n. 20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti