keskiviikko 15. elokuuta 2007

Smetanapossu

En ole ikinä onnistunut samaan mistään lihasta niin mureaa, kuin näistä possun pihveistä. Kiitoksia Marielle. Tämä ei sitten ole mitään kevyttä settiä. ;)



SMETANAPOSSU

n. 650 grammaa porsaan sisäfilettä
2 dl kevyt ruokakermaa
1 prk smetanaa
1 sipuli
mustapippuria
1 rkl siirappia
3 rkl soijakastiketta
2 rkl sinappia
kuivattua rosmariinia

Ota liha huoneen lämpöön noin tunti ennen valmistamista. Viipaloi lihasta noin 1 1/2 cm paksuisia pihvejä, ruskista ne pannulla erissä n. 3 minuuttia puoleltaan. Siirrä pihvit sivuun ja kääräise ne folion sisään vetäytymään. Kuullota pannulla pieneksi silputtu sipuli. Lisää joukkoon ruokakerma, smetana ja muut ainekset ja mausteet. Sekoita tasaiseksi, lisää possun pihvit joukkoon ja anna hautua vielä vähän aikaa. Tarjoile vaikkapa perunoiden ja salaatin kera.

Ei kommentteja: