Juustoinen broilerivuoka
3 dl jasmin riisiä
5 dl kiehuvaa vettä + 1 dl kolmen juuston kermaa
1 kanaliemikuutio
pakastekasviksia: porkkanaa, kukkakaalia, parsakaalia
3 marinoitua broilerin rintafilettä
Kuorrute:
1 paahtoleipäviipale
1 valkosipulinkynsi
3 cm pätkä sinappia
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl ruohosipulituorejuustoa
1/2 dl emmental juustoraasetetta
1/2 dl ruokakermaa 3 juustoa
valkopippuria
currya
suolaa
Mittaa uunivuokaan riisi ja lado sen päälle jäiset kasvikset. Kuumenna vesi kiehuvaksi, sulata siihen kanaliemikuutio ja kaada neste kasvisten ja riisien päälle. Lisää vuokaan broilerin rintafileet, laita uuniin paistumaan 225 asteeseen n. 25 minuutiksi.
Valmista kuorrute murentamalla paahtoleipä hienoksi (voit paahtaa leivän ja murentaa sitten) ja sekoittomalla kaikki kuorrutuksen ainekset keskenään tasaiseksi tahnaksi.
Ota ruoka pois uunista, lisää vuokaan kolmen juuston kermaa ja kuorruta broilerin rintafileet tasaisesti. Laita uuniin vielä n. 15 minuutiksi paistumaan (225 asteeseen). Anna ruoan vetäytyä hiukan ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti