Olen blogittanut täytettyjen paprikoiden reseptin aikaisemminkin. Nyt kun paprikoita sai taas hyväksyttävään hintaan, tein näitä vähän "jääkaapin tyhjennys-meiningillä" ja pakko sanoa, että erihyviä tuli. =)
6 kpl paprikoita
1 sipuli
250 g naudan paistijauhelihaa
1 dl jasmin-riisiä
1 valkosipuli&yrtit -liemikuutio
reilu 1/2 pkt tuorejuustoa (käytin makuna tomaatti&basilika)
paprikajauhetta
aromisuolaa
pippuria
Apetinan välimeren juustoa
pinnalle Emmental-raastetta
Keitä riisi kypsäksi valkosipuli&yrtit-liemikuutiolla maustetussa vedessä. Pese ja halkaise paprikat pituussuunnassa ja poista niistä kannat ja siemenet. Ruskista sipuli ja jauheliha. Lisää joukkoon tuorejuusto, riisit ja mausteet. Sekoita tasaiseksi massaksi.
Täytä paprikat liha-riisitäytteellä ja leikkaa niiden pinnalle välimeren juustoa (tai fetajuustoa, rouhetta yms.). Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista uunin grillivastuksella 200 asteessa reilu 10 minuuttia tai kunnes juusto on saanut kauniin värin. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti