tiistai 15. heinäkuuta 2008

Indian Curry-vuoka

Heinolan kovimmat rokkaajat Henna & Elias saapuivat Joensuuhun ja paineet olivat kovat valmistaa jotain herkkuruokaa rentoon illanviettoon. Lähdin liikkeelle kanasta ja bongasin kaupassa uutuusmaun ruoanlaittofraichessa, Indian Curryn. Tätä piti tietenkin testata ja lopputulos maistui hyvin koko poppoolle. =)


INDIAN CURRY-VUOKA 6-8 annosta

n. 1,2 kg perunoita (kiinteä lajike)
600 g marinoituja broilerin fileesuikaleita
1 prk Indian Curry ruoanlaittofraichea
2 dl kevyt ruokakermaa
1/3 pkt Koskenlaskija voimakasta
1 kanaliemikuutio
paprikamaustetta
chili-rouhetta
chicken&steak -mausteseosta

pinnalle juustoraastetta

Kuori ja viipaloi perunat. Ruskista broilerin fileesuikaleet pannulla. Lisää joukkoon ruokakerma, fraiche, Koskenlaskija sekä liemikuutio ja mausta lopuksi. Lisää seos uunivuokaan perunoiden kanssa, nostele perunoita siten että broilerin suikaleet levittyvät tasaisesti. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 200-225 asteessa noin tunti. Mikäli vuoan pinta ruskistuu paiston aikana liikaa, nostele perunoita hiukan. Anna vetäytyä n. 15 minuuttia ennen tarjoilua. Tarjoa lisäksi vihersalaattia.

Ruokajuomaksi uudenrouheasta viinitelineestämme valittiin Italialainen keskitäyteläinen Villa Anna.


Indian Curry-fraiche, limited edition.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Kaisa ihanasta illasta!
Ruoka oli erittäin hyvää, ei hävinny laadussa seuralle yhtään. =)

LashLovers® kirjoitti...

Kiitos samoin sinne Heinolan rokkaajille. Ens kerran taas sit jotain uutta ja ekssoottista.