tiistai 11. syyskuuta 2007

Kanarisotto

Tämä risotto on taas niitä ruokia, että kaikki ainekset voi laittaa pannulle muhimaan ja tehdä itse jotain muuta samalla kun ruoka valmistuu.



Kanarisotto

300 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
2 dl pitkäjyväistä riisiä
n. 4 1/2 dl vettä
kanaliemikuutio
paprikajauhetta
punainen paprika
currya
purjoa
kukkakaalia

Ruskista huoneenlämpöiset kanasuikaleet pannulla. Lisää joukkoon kuutioitu paprika, purjo ja kukkakaali, sekoittele tasaisesti. Lisää joukkoon vesi ja riisi sekä kanaliemikuutio. Mausta paprikajauheella ja currylla. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia tai kunnes vesi on imeytynyt riisiin ja riisit kypsiä. Sekoittele välillä, lisää vettä tarvittaessa.


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä resepti on niin helppo mutta hyvää! Kiitoksia Kaisa! Erittäin halpa ja runsas ruoka joka kestää monta päivää! :)Laitoin itse myös ananaspaloja sekaan joka antoi makean piristyksen. Kiitos vielä kerran!

Kaisa kirjoitti...

Kiva kuulla että ohje on päätynyt ruokapöytääsi. :) Nämä risottoruoat on niin kivoja kun niitä voi jokainen helposti tuunata mieleisekseen.

Anonyymi kirjoitti...

Piristävää, että olet keksinyt tällaisen blogin. Niitä päiviä, jolloin ei tiedä mitä pöytään laittaisi, tulee toisinaan putkeen. Ja kun 3 murkkua on ruokaa vailla, niin ei auta kaurapuuro ;). Kiitos blogistasi. Lähden nyt risoton tekoon.

Lauri kirjoitti...

Kiitos ohjeesta, hyvää tuli. Monta muutakin kivaa reseptiä löysin, lisääkin saa laittaa. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Todella hyvä resepti, hyvää tuli..Njam! :)