tiistai 11. joulukuuta 2007

Possun pihvifilee ja ranskikset

Täältä tulee kotitekoista pikaruokaa! Ja mitäpä tuota sanomaan edes kotitekoiseksi, koska kaikki on kypsentämistä vaille valmista. Joskus ei jaksa sen kummempia kokata, joten tässä helppo herkkulautanen vaikka viikonloppuna nautittavaksi.



Possun pihvifilee ja ranskikset mustapippurikastikkeella

1 kpl possun pihvifilee (Pouttu)

1 pss Ranskanperunoita (Oolannin uunirapeat)

1 pss Mustapippurikastikeaineksia (Knorr)
+ vettä ja maitoa

Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen paistamista. Paista lihaa 150 asteessa noin 50 minuuttia. Kääräise kypsä liha folion sisään vetäytymään. Paista sillä välin ranskanperunat pussin ohjeen mukaisesti ja valmista viimeisenä kastike.

Tarjoile mieleisesi salaatin kanssa.

Ei kommentteja: