torstai 12. maaliskuuta 2009

Kermainen kana-aurapiiras

Tällä kertaa broilerin suikaleet päätyivät tähän piiraaseen josta tuli varsin ruokaisa lounas. Suosittelen!


KERMAINEN KANA-AURAPIIRAS

pohja:

120 g Flora Culinessea
3,75 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
n. 0,75 dl maustamatonta jogurttia

täyte:

300 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
2,5 dl ruokafloraa
n. 60 g aurajuustoa
n. 2 dl juustoraastetta
1 prk ananasviipaleita

Sekoita kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola. Sekoita joukkoon Culinesse ja lopuksi jogurtti (älä vaivaa). Taputtele taikina piirasvuokaan ja esipaista 200 asteessa n. 8 minuuttia.

Valmista täyte ruskistamalla broilerin suikaleet kevyesti pannulla. Lisää joukkoon ruoka flora ja murennettu aurajuusto. Anna kiehua pannulla hiljalleen n. 5 minuuttia että kastike saostuu kun aurajuusto sulaa kastikkeen joukkoon.
Nosta pannu levyltä pois ja anna kastikkeen jäähtyä hiukan. Lisää joukkoon juustoraaste ja sekoita tasaiseksi. (Halutessasi voit sekoittaa jäähtyneeseen täytteeseen kananmunanmunan sitomaan täytettä.) Kaada kastike esipaistetun pohjan päälle ja asettele pinnalle ananakset. Paista 200 asteessa n. 35 minuuttia.
Anna piiraan vetäytyä ennen tarjoilua.


Ei kommentteja: