maanantai 26. tammikuuta 2009

Perunarieskat

Tein pari päivää sitten ruoaksi perunamuussia ja jauhelihapullia. Teen muussia yleensä sen verran reilummin, että seuraavana päivänä leivon ylijääneestä perunarieskoja. Perunarieskat ovat ihania lämpimänä ja valmistuvat nopeasti.


PERUNARIESKAT n. 10 kpl

n. 3 dl perunamuussia
n. 3 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 kananmuna

Sekoita perunamuussin sekaan nopeasti jauhot ja kananmuna, vältä ylimääräistä vaivaamista. Läpyttele taikinasta jauhotetuin käsin leivinpaperille rieskoja ja pistele haarukalla Paista 250 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes pinta alkaa saamaan väriä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein hyviä tuli,ja tosiaan nopeita :)