keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

Kana-paprikakastike

Aika ajoin minulle tulee "ihastuksia" erilaisia ruoka-aineita kohtaan ja nyt on menossa selkeästi paprikakausi. Eikä mikä vaan paprika, vaan eritoten purkissa olevaa Felixin paprikasuikaletta on mainio käyttää erilaisiin patoihin, pizzoihin ja kastikkeisiin. Suikaleet ovat mausteliemessä josta ruoka saa mukavaa pikkupotkua. Kovasti olen myös tykästynyt 5 % Ruoka Fraicheen ja sen aavistuksen happamaan sävyyn.



KANA-PAPRIKAKASTIKE

1 rkl FloraCulinessea
1 tl currya
1 tl paprikajauhetta
400 g broilerin fileesuikaleita (pehmeän pippurinen)
1 prk (2 dl)Ruoka Fraichea
n. 1/2 dl paprikasuikaleita
Chicken & Steak -mausteosta
chilimursketta

Laita Culinesse pannulle ja kiehauta siinä currya sekä paprikajauhetta. Lisää 1/2 tuntia huoneenlämmössä olleet broilerin suikaleet pannulle ja ruskista ne. Lisää Ruoka Fraiche, paprikasuikaleet ja mausteet, anna kiehua miedolla lämmöllä pari minuuttia. Tarjoile vaikkapa tumman riisin ja raikkaan salaatin kera.




Tässäpä paprikapurkki joka kannattaa lisätä ostoskärryyn ensi kauppareisulla. :)

Ei kommentteja: