Viikonloppuna kahlasin läpi herkullisia ruokablogeja etsien uusia kokkausideoita. Pakkopulla-blogissa oli tehty broilerin jauhelihasta tällaista gratiinia ja sain tästä idean tähän ruokaan. Tämä ruoka oli ihanan täyteläistä ja hot-ketsuppi toi tähän juuri sopivan tulisen makean sävyn. Suosittelen!
JUUSTOINEN JAUHELIHA-PERUNAGRATIINI
1 pss peruna-sipulisekoitusta (500g)
1 prk kolmen juuston kermaa 10 %
400 g naudan kevyttä jauhelihaa
n. 1 dl säilykepaprikasiivuja
100 g Creme Bonjour-tuorejuustoa "vahva valkosipuli" 13 %
1 dl hot-ketsuppia
mustapippuria
chicken & steak -mausteseosta
pinnalle punaista Emmental -raastetta
Laita peruna-sipulisekoitus voideltuun uunivuokaan ja kaada päälle kolmen juuston kerma. Rouhi pinnalle mustapippuria. Paista jauheliha pannulla ja lisää joukkoon paprikasuikaleet. Mausta se chicken&steak -mausteseoksella, hot-ketsupilla sekä tuorejuustolla. Sekoita levyllä kunnes kastike on tasainen. Kaada kastike vuokaan perunoiden päälle ja ripottele pinnalle vielä juustoraastetta. Paista 200 asteisen uunin keskitasolla n. 45 minuuttia.
1 pss peruna-sipulisekoitusta (500g)
1 prk kolmen juuston kermaa 10 %
400 g naudan kevyttä jauhelihaa
n. 1 dl säilykepaprikasiivuja
100 g Creme Bonjour-tuorejuustoa "vahva valkosipuli" 13 %
1 dl hot-ketsuppia
mustapippuria
chicken & steak -mausteseosta
pinnalle punaista Emmental -raastetta
Laita peruna-sipulisekoitus voideltuun uunivuokaan ja kaada päälle kolmen juuston kerma. Rouhi pinnalle mustapippuria. Paista jauheliha pannulla ja lisää joukkoon paprikasuikaleet. Mausta se chicken&steak -mausteseoksella, hot-ketsupilla sekä tuorejuustolla. Sekoita levyllä kunnes kastike on tasainen. Kaada kastike vuokaan perunoiden päälle ja ripottele pinnalle vielä juustoraastetta. Paista 200 asteisen uunin keskitasolla n. 45 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti