tiistai 24. kesäkuuta 2008

Kanaburritot

Mikä on tortillan ja burriton ero? En ruvennut asiasta sen tarkempaa faktaa hakemaan, mutta itselläni on sellainen käsitys, että burritot käytetään uunissa (gratinoidaan juustolla) kun taas tortillat täytetään ja nautitaan samantien. Tässäpä siis tuon logiikan mukaan tehtyjä kanaburritoja.
Löysin kuvat tuolta arkistoista, eli tovi on vierähtänyt kun kyseistä ruokaa kokkasin. Yritänkin nyt parhaani mukaan muistella, mitä kaikkea mukaan laitoin ja minkä verran, mutta kuten aina, tässäkin voi soveltaa kukin mielensä mukaan.


KANABURRITOT, 8 kpl

8 kpl tortilla-kuoria
n. 400 g marinoituja kanan fileesuikaleita
vajaa 1 prk Pineapple-Salsaa
taco-maustetta
paprika
punasipuli
1 prk cheddar-juustokastiketta
juustoraastetta

Pilko sipuli ja paprika. Ruskista sipuli ja kanan fileesuikaleet pannulla. Lisää joukkoon salsa, taco-mauste sekä paprikakuutiot. Anna maustua hetki.
Lisää jokaisen tortillan keskelle täytettä ja taittele ne taskuiksi kirjekuoren mallisesti. Lado täytetyt tortillat uunivuokaan ja kaada päälle cheddar-juustokastike sekä ripottele pinnalle juustoraastetta. Gratinoi uunissa 225 asteessa n. 15 minuuttia. Nauti raikkaan salaatin kera.

Burritot suoraan uunista tulleina.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Täytyy myöntää että saat kaikki ruoat näyttäämään todella hyviltä, tekee ihan mieli mennä itse keittiöön hääräämään.:D